Servis in podpora

Port d.o.o.

Prisluhnimo vašim težavam

Odličen in hiter servis je ena od glavnih prednosti našega podjetja! Naše podjetje se ukvarja s prodajo in servisno dejavnostjo. Programska oprema, strojna oprema, skladiščenje in logistika ostalih dejavnosti, ki jih zastopamo.

Podjetja morajo sama poskrbeti tudi za to, da poznajo vse procese, podjetja za dobro poslovanje. Le tako lahko najbolje izkoristijo in vplivajo že na prednakupno vedenje kupca oziroma potrošnika in tudi kasneje, da znajo pravilno poskrbeti za nakupno in ponakupno obravnavo stranke. Pomembno je, da so zaposleni dobro strokovno usposobljeni, poleg tega pa imajo razvite odlične komunikacijske sposobnosti in razumevanje za stranke. To smo dosegli tako, da kader stalno izobražujemo in poskrbimo za dobro počutje.

Zadovoljna stranka pomeni dolgoročno uspešno podjetje.
Naše storitve se pričnejo, še preden ste se odločili za naše izdelke. Vsestransko vam bomo svetovali in skupaj z vami ugotovili, kaj vaše podjetje resnično potrebujete.

V kolikor imate težave se obrnite na naš servis na telefonski številki +386 (0)1 52 06 530 ali pošljite elektronsko sporočilo na info@port.si. 

Galerija

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Vavčerja za digitalni marketing za projekt spletna stran, spletna trgovina, rezervacijska platforma ter mobilna aplikacija.